Okos otthon megoldások, vezeték nélküli okosotthon

Képzeljen maga köré egy olyan automatizált vezérlő rendszert,
melyben az elektromos eszközök szinte észrevétlenül gondoskodnak kényelmünkről és biztonságunkról.

A MirabilisHome rendszerfüggetlen okosotthon szakértő

Ragaszkodunk a kiváló minőséghez, így ezért fő partnerünk a lengyel székhelyű FIBARO, mely világszerte vezető szerepet tölt be az automatizált okosotthon rendszerek fejlesztésében, forgalmazásában. 

Mit tudunk megbízhatóan irányítani vezetékek nélkül?

Okos világítás

Okos otthon vezérlés

Kapuvezérlés, okos kaputelefon

Okosredőny, árnyékolás

Tűz, víz, gáz, füst érzékelők

Okos kert és medence

Az Ön kényelmét varázsoljuk elő – minden nap, minden pillanatban.


Az egyéni, helyhez és szokásaihoz illő okosotthon rendszerét építjük meg. Segítünk megálmodni, okosotthon ötleteket adni,melyek nyomán szárnyakat kaphat a képzelete.

Kompromisszumok nélkül alkotunk, mi más gyártók készülékeit, szenzorait is egy platformra hozzuk. A Fibaro Smart Home vezérlés alatt többet kaphat, ami pusztán egy rendszerrel nem, vagy nehézkesebben lehetne megvalósítani.

Vannak már otthon okoseszközei?

A részmegoldásokat továbbfejlesztve, bővítve lehet egy egységes, jól működő és biztonságos rendszere. Ha van például már kiépített öntőzőrendszer, motoros árnyékoló, okos mosógép, riasztórendszer, házimozi.

Eszközei talán eddig külön-külön funkcionáltak. Mi lenne, ha tényleg okosítanánk is a vezérlésükön? 

Minőségi FIBARO Smart Home okosotthon rendszer 

Nagyon sokoldalú, sok részletre kiterjedő kompatibilitásának köszönhetően lehetőségünk nyílik szinte bármilyen elektromos eszköz működését automatizálni, szabályozni, valamint távolról ellenőrizni.  Ha kompatibilisek a FIBARO-val ez nem is kérdés.

Az okos otthon szintet emel a mindennapokban

Szó szerint átszövi az életet a kényelem – mondják sokan, akik már használják. A kezelése áttekinthető az informatikához nem értők számára is, kortól és nemtől függetlenül.  Például: világítás, fűtés, klíma, redőnyök, riasztó, kapu, kamera, házimozi, kerti öntözőrendszer, háztartási gépek.

Távoli vezérlés: akár egy okostelefonról is irányítható

A FIBARO vállalat egyedülálló vezeték nélküli Z-Wave okosotthon rendszere a világ bármely pontjáról irányítható telefonnal, laptoppal, tablettel. Nem kell jelen lennie, így nyaralója, kiadott ingatlana is vezérelhető vele, sőt, ha Ön épp úton van, lakása akkor is biztonságban és gazdaságosan működik.

 TERVEZÉS – TELEPÍTÉS – SUPPORT

Mindez bontás, por és felfordulás nélkül
A vezeték nélküli kialakítás mindemellett azt is lehetővé teszi, hogy mindez jelentősebb bontási és átalakítási munkák nélkül is megoldható legyen abban az esetben is, ha a ház vagy lakás építésekor ilyen igények még nem merültek fel. Az okosotthon ára így kevesebb lesz, a telepítési költségek is töredékére redukálódtak. 

Egy komplett vezeték nélküli FIBARO rendszer ma már az Ön számára is elérhető. 
Legyen akár most épülő otthona, vagy már meglévő, okosotthon vezérléseinkkel és eszközeinkkel a mindennapok kényelmét és maximális biztonságát varázsolhatja maga köré.

Észrevétlen és biztos háttér
okos otthon rendszer

Ezernyi fontos dolga van, nem lehet mindenre személyesen ügyelni. Automatizáljuk, vezéreljük azt,amit csak lehet! Intelligens otthona láthatatlanul úgy fog működni hogy Önt a legjobban szolgálja. Jöhet-mehet, bármerre jár, ezentúl az otthonában megbízhat. Ez nem a jövő csodája, hanem a jelené. Ragadja meg!